miercuri, 3 septembrie 2008

e greu.

.. sa ajungi sa treci pe langa sentimentele tale pe strada si sa nu le saluti... sa stii solutia ecuatiei dar sa nu o aplici ...doar ptr k profesoara nu ar fi deacord. daca solutia e buna si profesoara nu noteaza corect lucrarea... ce faci? toti sunt deacord cu ea.. tu ce faci??.. oh god ce sentiment scarbos!

nu`i buna de nimic o gandire asa. nicio albina nu culege polenul de la o singura floare. coloritul cel mai strident, cel mai bun polen. toate albinele se duc spre ea. TENTATIE! si poate k .. albina ta culege polenul unui singur tip de floare, ajunge seara in stup.. si vede celelalte albinefericite... vrea si ea. si a 2a zi se duce mai de dimineata la polenizat. LA FLOAREA CU COLORIT STRIDENT. e bun .. e dulce.. cum nu a mai gustat niciodata. ajunge in stup. si toate albinele o cearta. tu ce`i faci?....e doar tentatie. ajunge la floarea ei care o asteapta tot timpu. tot acolo ajunge. nu trebuie alungata.

e greu sa gandesti asa... o treaba este vorba.. si alta este fapta finala. esti gata sa suferi pentru ati salva sufletul? sa fii intepat de albine?esti gata sa gresesti. sa remediezi?.. sauiti.. si sa ierti?
sa cauti adanc in suflet puterea de a lupta pentru principiile tale. nu stagna. de ce sa suferi si sa ramai cu urme de bici pe spate? trebuie sa lupti! PENTRU TOT! altfel ... nu meriti sa respiri.


vreau sa`ti fiu binoclul de care ai nevoie.

2 comentarii:

Bhu spunea...

pur si simplu am incercat sa experimentez o chestie in postul ala,a fost o provocare de a spune ce-mi vine in minte cand aud acele cuvinte.
intorcandu-ne la postul tau.. depinde de tentatii,tre sa gandesti in perspectiva daca acestea ti-se face rau sau nu.tocmai,nu tre sa renunti la principiile tale doar de dragul unor tentatii.

Bhu spunea...

ti-ar*